Sista veckan…

Posted by on jun 24, 2013 in Okategoriserade | 0 comments

Ja, då är det dags att vända blad och gå in i nästa kapitel av detta liv.

Dryga 2 år har gått sedan jag öppnade Kafé Kreaktiv och det  har varit en fantastisk resa!

Tyvärr får jag inte ekonomin att gå ihop, och måste nu stänga. Det är med blandade känslor som jag gör detta, men beslutet blir självklart då det inte går att leva på affärsidén. Även jag måste betala räkningar… 😉

Och nu då?

Jag kommer att fortsätta att sälja mina remakes och produkter i retro-tyger och jobbar just nu  på en ny hemsida www.piloo.se som snart är  redo för exponering. Jag har även startat ett samarbete med REFO www.refo.nu som jag ser fram emot till hösten. Det kommer att bli både workshops, remakes och samarbete med ungdomar.

Sist men inte minst så har jag och Thomas startat handelsbolaget Kreaktiva Konsulter där Thomas jobbar som IT-konsult och där jag själv kommer att erbjuda tjänster som tex. ’ordnings-konsult’, arrangera remake-kvällar och andra workshops både för företag och till privatpersoner. Läs mer om detta så småningom på www.kreaktivakonsulter.se

Slutligen vill jag tacka alla stamgäster, kunder, vänner, familj,  som har supportat och hejat på i dessa 2 år. Utan er hade det varit omöjligt att ens hålla på så här länge! Ni är alla underbara, och jag kommer sakna er i massor!! Take care!! Kram, Pia

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *